Овог пута је у питању песма "Махинално" Вики Миљковић, а глумац је направио занимљиву кореографију, а они мало упућенији би рекли да вогује.

 


Милан је био добро расположен, што се и види на снимку, да би само неколико сати касније поделио фотку после представе "Едип" у којој глуми, а која је веома тешка и захтевна, што се може видети на глумчевом лицу. Делује тужно и исцрпљено, скоро као да је плакао...

 

- "Едип" је нешто што се, како кажу ове старије колеге, деси једном или ниједном и потпуно могу да их разумем. Стварно је посебан осећај и неизмерно сам срећан због те представе - рекао је у интервјуу за Курир.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм еугенсмесни

 

Глумац се осврнуо на прошлу годину и рекао да је била "мучна и тешка".

- 2023. година је била свакаква, само лака и једноставна није била. И мучна и тешка и на моменте лепа, па онда све укруг из почетка, невероватно изазовна година. Свашта се и издогађало у њој и мислим да сви можемо да се сложимо да је била поприлично тешка. Уколико бих причао искључиво професионално, веома сам срећан и задовољан због свега што сам успео у овој години, али немогуће је да се дистанцирам и причам само о аспекту посла, јер у уметности се нама прелива из онога што живимо у оно што радимо. То је нераздвојив процес и све около утиче на нас, на нашу мотивацију, инспирацију, емоције и, на крају крајева, и на резултат. Тако ћу утиске целокупне ове године свести у реченицу коју сам највише пута изговорио током ових дванаест месеци, а то је: "Главу горе, идемо даље.", рекао је за Курир.