ММА борац Стефан Савић, који је убијен 25. фебруара у Дунавској улици на Дорћолу у Београду, је рекао пре него што је убијен да "не жели да се бије и да се предаје". Њега су након тога изболи српски фудбалери Василије Гачевић (23) и Марко Даничић (23) који су и даље у бекству.

Стефан Савић је избоден у бубрег испред познатог клуба. Покушао је да побегне и да се спасе, али су га сустигли и "оверили".

"Он је и тако повређен кренуо да трчи, али је изгубио снагу и наслонио на један ауто кад су га убице сустигле. Бранио се као лав, био је сав крвав, а онда је пао. Један од њих га је подигао, држао га је за руке док га је други убадао ножем по телу. Кобан је био убод са леве стране, код срца. Убице су затим побегле у један стан код Ђерма у власништву Гачевићеве мајке. Тамо су се пресвукли и оставили у стану крваву одећу, а затим су побегли. Гачевићева мајка је касније ушла у стан, видела крваву гардеробу и то је одмах пријавила полицији, вероватно страхујући да је не оптуже за саучесништво у убиству", рекао је извор.

Родитељи Марка Даничића су у очајном стању након сазнања шта је урадио њихов син. Мајка је чак претила да ће извршити самоубиство.

"Мајка је претила да ће се убити, а Марков отац је на лековима од шока. Марков брат је спортиста, и он је ужаснут злочином свог брата. Полиција проверава информације да је више особа помогло Гачевићу и Даничићу у злочину. Један од њих је, наводно, типер, који је кобне ноћи видео Стефана у клубу на Дорћолу, па је то дојавио Гачевићу и Даничићу, који су са Савићем одраније у сукобу. Такође, сумња се да су убице имали и помагаче током бекства", додаје извор.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: