Јездић је пре неко веће одржао представу у "Звездара Театру", где се тражила карта више. И док је публика уживала у сјајном перформансу глумца, међу публиком се нашла и госпођа која није испоштовала бонтон у позоришту, он није остао нем на оно што је видео у публици, па се обратио жени која се није придржавала основних правила понашања у Установи културе.

Фото: АТА имагес

 

Јездићу је подршку на друштвеној мрежи "X" сада пружио и млађи колега Милан Марић:

- Језда овде игра монодраму од два сата и једини партнер му је публика. Тешко је одржати позоришну илузију и са ансамблом уколико је неко константно телефоном "разбија", а камоли сам. Приде, не ометате само нас на сцени, ометате публику, коју избацујете из представе на тај начин - поручио је Марић, а онда су кренули коментари да се нижу.

 

 

- Требало је да прекине представу и жену замоли да изађе, да се лепо види ко је - поручила је једна корисница "X" мреже.

- То је последња опција јер онда је са представом готово, једино што добијеш на тај начин је скандал и незадовољство свих - истакао је Милан Марић, па додао:

 

 

- И тврдим вам да већина глумаца неће реаговати на једно или два звона у публици (то је, нажалост, већ постало пракса) јер може свима да се деси. Проблем је што су људи почели да се јављају на позиве током представе и то је онда стварно ситуација која је у најмању руку чудна.

БОНУС ВИДЕО: