Наташа Беквалац је, наиме, завршила Вишу школу за спортске тренере.

Она је љубав према спорту наследила је од оца, фудбалског стручњака Драгољуба Беквалца, који је инсистирао да упише баш ту образовну установу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Било је веома лепо кад сам дипломирала с десетком. Тог тренутка сам добила жељу да наставим са школовањем, рекла је једном приликом певачица и на питање може ли себе да замисли, на пример, у свлачионици, док у полувремену утакмице фудбалерима објашњава како треба да играју, Наташа је одговорила:

- Не, али видим себе у неком лепом фитнес центру како помажем људима да одрже форму или стекну витку линију. То је оно што у будућности желим да радим. Одличан сам теоретичар, али лош практичар. Знам да другима причам о предностима здравог начина живота, али ја живим кампањски, храним се нередовно. Догађа се да изгубим по десет килограма за двадесетак дана – признала је својевремено поп звезда, преноси "Хелло".

Фото: АТА имагес

 

 

Наташа, која је иначе позната по бурном љубавном животу, недавно је открила да нема партнера.

- Тако бих волела да одговорим потврдно, али мислим да нешто није у реду са мном, сад се већ бринем. Баш сам се пожалила својој терапеуткињи пре неколико дана, ево трећа ће година, а ја цветам - причала је тад Беквалчева кроз смех, па додаје да често посећује психотерапеута.

БОНУС ВИДЕО: