Nataša Bekvalac je, naime, završila Višu školu za sportske trenere.

Ona je ljubav prema sportu nasledila je od oca, fudbalskog stručnjaka Dragoljuba Bekvalca, koji je insistirao da upiše baš tu obrazovnu ustanovu.

Foto: ATA images

 

 

- Bilo je veoma lepo kad sam diplomirala s desetkom. Tog trenutka sam dobila želju da nastavim sa školovanjem, rekla je jednom prilikom pevačica i na pitanje može li sebe da zamisli, na primer, u svlačionici, dok u poluvremenu utakmice fudbalerima objašnjava kako treba da igraju, Nataša je odgovorila:

- Ne, ali vidim sebe u nekom lepom fitnes centru kako pomažem ljudima da održe formu ili steknu vitku liniju. To je ono što u budućnosti želim da radim. Odličan sam teoretičar, ali loš praktičar. Znam da drugima pričam o prednostima zdravog načina života, ali ja živim kampanjski, hranim se neredovno. Događa se da izgubim po deset kilograma za dvadesetak dana – priznala je svojevremeno pop zvezda, prenosi "Hello".

Foto: ATA images

 

 

Nataša, koja je inače poznata po burnom ljubavnom životu, nedavno je otkrila da nema partnera.

- Tako bih volela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvetam - pričala je tad Bekvalčeva kroz smeh, pa dodaje da često posećuje psihoterapeuta.

BONUS VIDEO: