"Госпођа министарка", како је често зову по улози у којој је сви знамо, глумица Радмила Живковић готово никада се јавно не експонира, а о њеном приватном животу не зна се много тога.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Баш зато што увек избегава да говори о својој интими, а и зато што имају различито презиме, многи не знају да се њена ћерка успешно бави глумом.

Шармантне глумице Бојане Бамбић сигурно се сећате из филма "Зона Замфирова", где је лик који је одиграла био нераздвојан са Зоном, коју је одглумила Катарина Радивојевић.

Бојана је 2003. године завршила Академију уметности, чланица је ансамбла Народног позоришта, а осим у "Зони Замфировој", запаженије улоге одиграла је у остварењима “Јесен стиже, дуњо моја” и “Улица липа”.

 

Фото: Д. Миловановић

 

 

Једном приликом је истакла и да су јој родитељи од почетка највећа подршка, али и "најсуровији и најискренији критичари". Ипак, многи и данас не знају ко је њен отац.

Наиме, Бојанин отац и бивши Радмилин супруг јесте Предраг Бамбић, док се глумица након краха брака удала се за Драгана Михајловића. С друге стране, и Предраг се касније оженио и има супругу Љиљану.

Предраг Бамбић истакао се и као директор фотографије, сниматељ и режисер документарних филмова, али и као глумац, у остварењима "Земља истине, љубави и слободе" и "Дечко који обећава".

Бојана је чланица Народног позоришта у Београду, а након премијере представе "Иранска конференција" спојила је на фотографији своје родитеље, који су се одавно растали, али негују лепе породичне односе.

Такође, пре неколико месеци је поделила заједничку фотографију с родитељима, насталу на њен рођендан.

- Захвална сам - написала је Бојана.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: