"Gospođa ministarka", kako je često zovu po ulozi u kojoj je svi znamo, glumica Radmila Živković gotovo nikada se javno ne eksponira, a o njenom privatnom životu ne zna se mnogo toga.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

Baš zato što uvek izbegava da govori o svojoj intimi, a i zato što imaju različito prezime, mnogi ne znaju da se njena ćerka uspešno bavi glumom.

Šarmantne glumice Bojane Bambić sigurno se sećate iz filma "Zona Zamfirova", gde je lik koji je odigrala bio nerazdvojan sa Zonom, koju je odglumila Katarina Radivojević.

Bojana je 2003. godine završila Akademiju umetnosti, članica je ansambla Narodnog pozorišta, a osim u "Zoni Zamfirovoj", zapaženije uloge odigrala je u ostvarenjima “Jesen stiže, dunjo moja” i “Ulica lipa”.

 

Foto: D. Milovanović

 

 

Jednom prilikom je istakla i da su joj roditelji od početka najveća podrška, ali i "najsuroviji i najiskreniji kritičari". Ipak, mnogi i danas ne znaju ko je njen otac.

Naime, Bojanin otac i bivši Radmilin suprug jeste Predrag Bambić, dok se glumica nakon kraha braka udala se za Dragana Mihajlovića. S druge strane, i Predrag se kasnije oženio i ima suprugu LJiljanu.

Predrag Bambić istakao se i kao direktor fotografije, snimatelj i režiser dokumentarnih filmova, ali i kao glumac, u ostvarenjima "Zemlja istine, ljubavi i slobode" i "Dečko koji obećava".

Bojana je članica Narodnog pozorišta u Beogradu, a nakon premijere predstave "Iranska konferencija" spojila je na fotografiji svoje roditelje, koji su se odavno rastali, ali neguju lepe porodične odnose.

Takođe, pre nekoliko meseci je podelila zajedničku fotografiju s roditeljima, nastalu na njen rođendan.

- Zahvalna sam - napisala je Bojana.

(Glossy)

BONUS VIDEO: