Дарко Миличић је причао о својој епизоди "преко баре", када је играо у најјачој кошаркашкој лиги на свету.

Док је српски кошаркаш био у НБА, код њега је у неколико наврата боравио његов отац Милорад Миличић.

Како је испричао Дарко, није им баш најлакше било да се уклопе у тамошњи систем живота, а док је играо у Орланду њих двојица су имали једну урнебесну ситуацију. Сада за тај случај може да се каже да је "урнебесан" иако је у том тренутку било све само не смешно.

Јер, Милорад умало да уђе "у клинч" са крокодилом. Не, није шала, иако је и Миличић старији испрва тако мислио док га је Миличић млађи са трема куће дозивао и упозоравао на опасност која се налази иза његових леђа.

Фото: АТА имагес

 

 

- Могао је крокодил да га поједе у Орланду. Ја вичем са терасе, он лежи на базену Каже ми: "Дај бре будало, ћути!" Кад је он видео брате, онај вири... Тамо су мочваре... Кад је зема зашлајфовао... "Говорим ти лепо шта је", рекао сам му, а он: "Откуд знам лудаче да ме не зезаш!" Крокодил човече божији, бежи бре, немој се ту сунчати, да ли си нормалан - препричао је Миличић ту епизоду и објаснио како се све на крају завршило:

- Није из стана излазио три дана буразеру - нигде! Ни гладан, ни жедан. Ја га питам да ли је гладан, он одговара: "Ништа, ништа! Јео сам пре неки дан..."

(Јао Миле)

БОНУС ВИДЕО: