Darko Miličić je pričao o svojoj epizodi "preko bare", kada je igrao u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Dok je srpski košarkaš bio u NBA, kod njega je u nekoliko navrata boravio njegov otac Milorad Miličić.

Kako je ispričao Darko, nije im baš najlakše bilo da se uklope u tamošnji sistem života, a dok je igrao u Orlandu njih dvojica su imali jednu urnebesnu situaciju. Sada za taj slučaj može da se kaže da je "urnebesan" iako je u tom trenutku bilo sve samo ne smešno.

Jer, Milorad umalo da uđe "u klinč" sa krokodilom. Ne, nije šala, iako je i Miličić stariji isprva tako mislio dok ga je Miličić mlađi sa trema kuće dozivao i upozoravao na opasnost koja se nalazi iza njegovih leđa.

Foto: ATA images

 

 

- Mogao je krokodil da ga pojede u Orlandu. Ja vičem sa terase, on leži na bazenu Kaže mi: "Daj bre budalo, ćuti!" Kad je on video brate, onaj viri... Tamo su močvare... Kad je zema zašlajfovao... "Govorim ti lepo šta je", rekao sam mu, a on: "Otkud znam ludače da me ne zezaš!" Krokodil čoveče božiji, beži bre, nemoj se tu sunčati, da li si normalan - prepričao je Miličić tu epizodu i objasnio kako se sve na kraju završilo:

- Nije iz stana izlazio tri dana burazeru - nigde! Ni gladan, ni žedan. Ja ga pitam da li je gladan, on odgovara: "Ništa, ništa! Jeo sam pre neki dan..."

(Jao Mile)

BONUS VIDEO: