Да су грешке приликом онлајн куповине могуће, познато је одавно, али епрувета са људском крвљу је случај који се још није десио.

Ана Елиот из Тенесија наручила је одећу преко познате онлајн странице, а када је отворила пакет, згрозила се. Унутра су биле конзерва пасуља и бочица са крвљу. Снимак је објавила на ТикТок-у, где је показала како изгледа пакет.

- Управо сам добила пакет од Shein-а који је садржао бочицу људске крви од компаније за тестирање. Није имала име, лекарску ординацију, датум - рекла је и додала да је контактирала компанију за тестирање крви како би пријавила шта је нашла.

- Жена из компаније за тестирање крви је рекла да покушавају да јој уђу у траг. Рекла је да је потпуно погрешно руковано тиме, те да они људима не шаљу крв. Они само шаљу крв од лабораторије до лабораторије - открила је Ана.

@anna_200.1 @SHEIN is denying that they have anything to do with it. And the @CDC.govOfficial ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Потом је контактирала и Центре за контролу и превенцију болести (ЦДЦ), за које је тврдила да подносе извештај и истражују инцидент као "велику биолошку опасност".

- Ако добијете Shein пакет, баците га на сто и погледајте све пре него што га додирнете, а затим дезинфикујте руке. Будите изузетно опрезни - рекла је она.

@anna_200.1 Just ordered dresses from SHEIN and the package came with an unidentified human blood sample #foryoupage #fyp #shein #sheinhorrorstories #cdc #biohazard ♬ original sound - Anna Marie

Прича је поново добила наставак. За The Post се огласио и портпарол Shein-а: "Када смо сазнали да је купац примио пакет који је неовлашћен, одмах смо покренули истрагу. Ово је указивало на то када је пакет завршио наш процес контроле квалитета и напустио наш објекат, садржавао је само наше артикле који су наручени. Наставићемо да активно подржавамо клијента у њеној континуираној истрази о томе шта се догодило када је њен пакет напустио наш објекат".

БОНУС ВИДЕО:

(Мондо)