Након великог успеха које су постигле претходне две сезоне ТВ серије "Калкански кругови", већ опробана екипа на челу са креатором и сценаристом Ђорђем Милосављевићем, доноси пред публику финалних десет епизода са разрешењем мистериозне приче у вези са Забраном.

Фото: Јутјуб принтскрин/Firefly Productions

 

 

Премијерно од 30.марта суботом и недељом од 21 час на каналу Суперстар ТВ, прича "Калканских кругова" се на најбољи могући начин заокружује, уз много напетих преокрета о коначном затварању калканских кругова.

Фото: Јутјуб принтскрин/Firefly Productions

 

 

Поред чињенице да је трећа сезона "Калканских кругова" последња улога и кадар који је снимио Жарко Лаушевић, нове епизоде доносе и друге познате глумце као што су Војин Ћетковић, Нина Јанковић, Паулина Манов, Ивана Зечевић, али и нова глумачка лица и заплете.

Фото: Јутјуб принтскрин/Firefly Productions

 

 

У Дол стиже моћни Мирослав Спасић и окупља групу истомишљеника са којима жели да присвоји Забран и искористи његове моћи. Миона се удружује са Велибором и осталим становницима како би заштитила магични простор Дола од досад најотровније претње по његов опстанак.Мистериозна погибија предузетнице покреће лавину нових питања на која сви траже договор. За то време тајна очинства малог Гаврила се открива што ће довести у сукоб две породице,а Стефана и Миланку ставити пред животни избор. И мада је борба против Спасића успешна, Велибор верује да је Забран још увек незаштићен, те да као такав може поново привући неког ко би желео да га искористи… Магдалена је очигледно била погрешно изабрана чуварка, тако да је сад време да се пронађе она  права, која ће бити наследница митске Баба Губе. Време је да се калкански кругови коначно затворе.

Целокупну глумачку поделу чине и Небојша Дугалић, Лазар Николић, Златија Ивановић, Наташа Нинковић, Милутин Мима Караџић, Бранка Пујић, Љиљана Стјепановић, Дејан Цицмиловић, Нина Нешковић, Бојана Стојковић, Марко Гверо, Филип Станковски, Филип Хајдуковић, Александар Петковић, Александар Ђурица,  Нела Михаиловић, Нина Јанковић , Игор Ђорђевић.

Продукцијска кућа Фирефлy и Телеком Србија стоје иза овог оригиналног ТВ формата, којег као редитељи потписују Милан Караџић и Гордан Матић

БОНУС ВИДЕО: