Млада певачица Мина Аризановић, познатија као Ариза, синоћ код Огњена Амиџића открила да је доживела трауматично искуство због инфлуенсерке Ђине, ћерке Хариса и Мелине Џиновић.

Та ситуација се догодила баш у време када је Ариза сахрањивала свог оца.

 

 

Наиме, она је у "Амиџи шоу" добила питање да наведе једну инфлуенсерку и једну певачицу коју не готиви, а она је одмах изговорила Ђинино име.

- Наведи једну инфлуенсерку коју не готивиш - питао је Огњен.

Када јој је преминуо отац, што је јавно поделила на друштвеним мрежама, Ариза је открила да је Ђина оптужила да лаже како би привукла пажњу и добила више лајкова, што је навукло хејт на Аризу и од тада је почела да добија језиве поруке, од којих је најјезивија заправо та да је треба заклати због тога.

 

 

- Могу да наведем инфлуенсерку Ђину Џиновић. Баш је била јако глупа ситуација, али јој ја никада нисам одговорила јавно на ту прозивку. Пре две године, када ми је умро тата, ја сам то ставила на стори. Прозивала ме је да лажем за то, за прегледе, лајкове и шерове... Ако имам неки пик, то је сигурно она - открила је певачица, па додала:

- Рекла је да лажем, да онај ко лаже да је сахранио тату за прегледе да се смири исте секунде. Тада је кренуо велики хејт на мене, на сву муку, тугу и бес, маса људи је кренула: "Срам те било, лажеш да си сахранила тату за прегледе, треба те заклати, убити, треба те вешати на сред Кнез Михаилове", то је баш било гадно - с кнедлом у грлу присетила се Ариза.

Подсетимо, Ђина је недавно прославила свој рођендан, а како се Мелина иселила из породичног дома, на њену адресу стигао је поклон, а како је све то изгледало погледајте овде.