Мирјана је у медијима говорила и о својој прошлости која није везана за Мирослава Илића, те открила да је била како у затвору.

Наиме, Мирјана је као врло млада отишла у Америку где се удала за крзнара Данијела Антоновића и радила као модел, тачније, као заштитно лице једне фирме. Ипак, њеном супругу се није допало то да она буде јавна личност, због чега је имала проблеме.

Фото: АТА имагес

 

 

- После развода ту је било свега и свачега. Није ту само богатство било у питању. Мислим да је мој бивши муж био јако посесиван. Ја сам за њега била његов предмет, који он није могао да пусти. Он је снимао шта ја говорим, телефони су се редовно снимали. Када сам их ухватила да то раде, припретила сам им да ћу звати ФБИ, то је законом кажњиво. И други пут сам их ухватила, видела сам те жице и звала сам ФБИ и они дођу. Рекла сам да не желим да они иду у затвор, али желим да то престане.

- Међутим, он је узео једног човека као да ради са њим и да ту живи у једној соби. Тај човек је био пилот. Није ми било јасно, како он зна шта ја радим, шта говорим, целу кућу сам претумбала, није било ничега. У једном тренутку смо сестра и ја ушле у собу тог пилота и нашле доказ да ме снима. И тада сам се одселила од њега. Онда сам у једној кафани упознала једног човека ког сам са женом примила у кућу да живи код мене, али он је створио везу са мојим бившим мужем. Ја сам се сажалила и на његову сестру, која ми је говорила да има исту ситуацију као и ја. Тражила је од мене да јој ја узмем у Швајцарској, са њеном кредитном картицом, неке којине које она може да препрода. Испочетка то нисам хтела, али сам након њених суза пристала. Када сам изашла из радње у Швајцарској у којој сам купила те којине, одједном је радња била опкољена полицијом. Било је 5 аутомобила. Ја мислим нешто се десило у радњи. Не капирам да су они дошли по мене. Ја сам им говорила "направили сте грешку", они су ми само рекли ви имате туђи пасош и туђу кредитну картицу. Говорила сам им да назову ту госпођу да ће им она рећи да ми је дала свој пасош и кредитну картицу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Полицајци су ми на крају рекли како је њима речено да ћу ја бити ту да је проваљено у стан те жене и да јој је украден пасош и кредитна картица, ја нисам могла да верујем шта чујем. Онда сам укапирала да сам намештена.

- Моја сестра је сазнала да сам ја у затвору и дошла ми је у посету са девојком од једног богатог Швајцарца. Када ме је видела сестра је почела да плаче, та моја пријатељица ме је загрлила и рекла ми "жао ми је, много тога се дешава". Када су оне отишле. Након тога ја сам постала страшно депресивна. Мислила сам да ту остајем, да ће моја ћерка мислити да сам ја криминалац. Мислила сам шта ће њој оваква мајка, да она мора све то да преживљава.

Фото: АТА имагес

 

 

- После тога сам ја мало почела да се опорављам. Када сам почела да се опорављам. Полицајац ме је позвао и опет ме молио да потпишем изјаву о признању кривице, ја сам му рекла да лаж никад нећу потписати. Он је само климнуо главом и лично ме одвео у ћелију. Да сам ја то потписала изгубила бих ћерку, све бих изгубила. И пошто нисам, после последњег саслушања упада човек у моју собу у белом мантилу. Он седне поред мене и говори ми, "ви сте пуно стреса преживели, ми хоћемо да вам помогнемо". Донели смо вам малу пилулицу. Ја сам попила ту пилулу и те ноћи сам халуцинирала, људи су долазили. Нисам могла да реагујем и као да сам у магли чула Кићу Слабинца. Он је мени причао да је дошао мене да посети у затвор. Сутрадан се пробудим. Била сам присебна, како сам села да напишем у дневник шта се десило. Мој рукопис је био швракопис. Али сам укапирала да су ме преварили са том таблетом. Није прошло дуго, жена чувар је лупала на врата и рекла ми да се спремим, да идем у болницу. Рекла ми је "ви сте јако болесна жена". Ја сам викнула на њу. Знала сам да ме шаљу у лудницу и знала сам да ме је неко послао ту. Тражила сам да ми се извади крв и хтела сам да ми се каже ко је потписао да будем ту, али то се није десило - испричала је Мирјана Антоновић својевремено за "Гранд".

Детаљи романсе са Мирославом Илићем

Иначе Мирјана је за исти медиј, својевремено говорила и о њеној вези са Мирославом Илићем.

- Нисам знала ко је Мирослав Илић. Другарица ме је наговорила да идемо на његов концерт. Он је све време гледао у мене. Ми смо имали једног заједничког пријатеља и он ме је замолио да се после концерта упознамо са њим. Након тога се нас двоје нисмо раздвајали више од 2 године. Тачније, раздвајали смо се, али смо били или на телефону или заједно. Мислила сам да ће њој бити боље без мене. У затвору су доносили вечеру око 8 сати увече и ја сам видела тај туп нож и почела сам да режем. Нисам осећала било какав бол, ко да сам резала туђу руку, туђу вену. Прво сам пресекла леву страну и крв је почела да шикља. Онда сам десну. Када су видели да је све крваво око мене, брзо су звали хитну помоћ и мене су стрпали у болницу.

- На почетку нисам знала да је он ожењен. Касније ми је рекао да је он у браку у којем никада није желео да буде. Био је јако шармантан, привлачан. Мислила сам да је он једноставан. Живела сам јако буран живот у Америци, он ме је смиривао. Међутим, испоставило се да није баш тако било како сам мислила.

- Ми смо знали и по 6 сати да причамо телефоном. Ја сам ишла са њим на турнеје, по Канади, Аустралији, Немачкој. Нисмо се крили. Живели смо чак код мојих овде у Београду. Нас је изненадила вест да сам ја у другом стању и да ће Девин да се појави. Мирослав ми је скидао звезде са неба. Он није био окрутан, волео је да се мази, у моменту би ме загрли, пољубио би ми стомак - говорила је у својој исповести Мирјана Антоновић својевремено за горепоменути медиј.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: