Драгана истиче да нема новца због организовања хуманитарних концерата, око чега, како је причала, Тони није хтео да учествује.

Певачица не крије да њени родитељи и даље раде.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Моји родитељи могу да седе код куће годинама уназад, али и даље раде око имања! Ја сам из добростојеће породице. Научила сам, међутим, да мора да се ради - казала је Драгана Мирковић.

- Они раде иако имају ћерку Драгану Мирковић, која им омогућава да не морају да раде. Колико пута им кажем: "Молим вас, немојте неко да вас услика, испашће да вам не дајем новац", али нема шансе, то је у њима! - додала је позната певачица за хрватских "24сата".

"Нисам као мој супруг да показујем аутомобиле"

Драгана, иначе, признаје да јој оно материјално никада није било битно.

- Можете да ме возите у Смарту, можете да ме возите, ево, у Мајбаху, небитно је, ја нисам тај тип уопште, да ми је то нешто битно... Зашто све мора да буде гламур, кад може да буде нешто носталгично... Некад су сви возили Стојадина, касније Југа, Фићу... Мени је то драже него неки "вау" ауто! Никад нисам била за то. Мој супруг је волео тако кроз мене да показује своје аутомобиле, али ја нисам тај тип - истакла је она за поменут медиј.

Фото: АТА имагес

 

 

Драгана и Тони се више не прате на мрежама, њега не прати ни син

Драгана и Тони се више не прате на Инстаграму, па је јасно да не желе једно другом да гледају објаве на овој друштвеној мрежи.

Децу обоје прате на Инстаграму, док је познато да су Мануела и Марко остали у Аустрији, где живе цео живот, а да Тони са новом изабраницом живи у Немачкој.

БОНУС ВИДЕО: