- Јелена је његов дрвени адвокат? Да, да, то ми сви кажу, да дечко не даје изјаве, даје та жена! Не знам, мени је лично жао - истакла је Дара Бубамара за "Блиц".

- Ја сам му дала руку и подршку кад му је требало, а мени сада забадају нож у леђа. Не баш мени, песма није са мог албума, него дечку са којим сам снимила дует. Не знам шта се ту дешава, зашто су људи тако кварни, зар се не боје Бога? Стварно не знам - додала је она, а детаље ћете пронаћи у видеу на почетку текста.

Фото: АТА имагес

 

 

"Цеца га је одбила, идемо на суд!"

Дара у емисији Огњена Амиџића није крила да је разочарана Слобиним потезима.

- Марина Туцаковић ме је звала 2021. године да чујем песму. Дошла сам, одушевила се, снимила сам песму, још са момком тим, Жељком Николићем, који тек почиње... Аутори имају ту песму, је ли, и чује је Слоба. Нудио је Цеци и Тањи Савић песму, да сниме као дует. Цеца је одбила. Знао је да је песма купљена! - рекла је Дара.

Фото: АТА имагес, Марко Ђоковић

 

 

- Жељко је чуо да се Слоба хвали да је то његова нова песма. Била сам на сахрани Слобиног оца, помагала му, ниједног момента није позвао ни мене, ни Жељка! Песма је два пута продата! Рале је радио песму са Марином. Слоба подмеће ногу дечку који тек почиње. Е, онда сам му скинула песму са Јутјуба. Сад ће и суд, и све, свашта ће ту да се дешава - додала је бесно певачица.

- Хтео је маркетинг преко мене. Ово је постало гажење преко мртвих! Ја сам лично била ту кад је дат новац за песму. Адвокати су се чули са Ралетом, видећемо шта ће бити - закључила је Дара у емисији.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: