- Jelena je njegov drveni advokat? Da, da, to mi svi kažu, da dečko ne daje izjave, daje ta žena! Ne znam, meni je lično žao - istakla je Dara Bubamara za "Blic".

- Ja sam mu dala ruku i podršku kad mu je trebalo, a meni sada zabadaju nož u leđa. Ne baš meni, pesma nije sa mog albuma, nego dečku sa kojim sam snimila duet. Ne znam šta se tu dešava, zašto su ljudi tako kvarni, zar se ne boje Boga? Stvarno ne znam - dodala je ona, a detalje ćete pronaći u videu na početku teksta.

Foto: ATA images

 

 

"Ceca ga je odbila, idemo na sud!"

Dara u emisiji Ognjena Amidžića nije krila da je razočarana Slobinim potezima.

- Marina Tucaković me je zvala 2021. godine da čujem pesmu. Došla sam, oduševila se, snimila sam pesmu, još sa momkom tim, Željkom Nikolićem, koji tek počinje... Autori imaju tu pesmu, je li, i čuje je Sloba. Nudio je Ceci i Tanji Savić pesmu, da snime kao duet. Ceca je odbila. Znao je da je pesma kupljena! - rekla je Dara.

Foto: ATA images, Marko Đoković

 

 

- Željko je čuo da se Sloba hvali da je to njegova nova pesma. Bila sam na sahrani Slobinog oca, pomagala mu, nijednog momenta nije pozvao ni mene, ni Željka! Pesma je dva puta prodata! Rale je radio pesmu sa Marinom. Sloba podmeće nogu dečku koji tek počinje. E, onda sam mu skinula pesmu sa Jutjuba. Sad će i sud, i sve, svašta će tu da se dešava - dodala je besno pevačica.

- Hteo je marketing preko mene. Ovo je postalo gaženje preko mrtvih! Ja sam lično bila tu kad je dat novac za pesmu. Advokati su se čuli sa Raletom, videćemo šta će biti - zaključila je Dara u emisiji.

(Blic)

BONUS VIDEO: