Адвокат Дејановог оца Радослава, Небојша Живановић из Бора, рекао је да је ситуација у вези са његовим клијентом за сада непромењена.

- Још увек нисмо разговарали. Он је испитан, а биће ускоро саслушана и његова супруга Светлана, до краја ове или следеће недеље. За сада је све неизвесно - каже нам адвокат и додаје:

- Мислим да он неће бити изведен на сахрану сина, а мајка ће највероватније бити саслушана после тога. Више информација ће бити од понедељка.

Радослав Драгијевић је, да подсетимо, ухапшен у суботу заједно са другим сином Далибором који је преминуо у ноћи између суботе и недеље, највероватније од последица срчаног удара.

Далибор је говорио у полицији и набројао око 20 локација на којима би могло да се налази тело Данке Илић, али полиција на тим местима није пронашла ништа. Он, као и брат Дејан, до сада су дали на десетине погрешних локација које су интензивно претражене.

Данка је, да подсетимо, нестала 26. марта у месту Бањско поље, кад је са мајком Иваном и трогодишњим братом отишла на породично имање. За њеним телом трага се већ 15 дана, а осумњичени Јанковић и Драгијевић су ухапшени пре 6 дана када су орткрили шта се десило са девојчицом.

- Они су Данку најпре ударили службеним аутом, затим ју је Дејан Драгијевић удавио, а онда су се решили тела које до данас није нађено, али се претражују нове локације у нади да ће дете моћи да буде сахрањено и да ће обдукција тела дати одговоре - каже извор.

БОНУС ВИДЕО