Карл Лагерфелд преминуо је 2019. године у Паризу од поселдица рака панкреаса, а иза њега је остала мачка Чупет (Слаткица) као једина његова наследница.

Још увек се не зна колико новца је остало иза овог модног могула, те ко је све укључен у наследство, али се зна да је Карл планирао да богатство остави својој љубимици.

- Како је наведем као наследника мог богатства, уверавам вас да особа која ће се бринути са њу неће живети у беди - рекао је једном приликом дизајнер.

Чупет је код Карла дошла као мало маче старо три месеца, а добио ју је на поклон од Батисте Ђабиконија који је био Лагерфелдова муза, а неки би рекли и љубавник.

Након што је мачка ушла у његов живот, њих двоје су постали нераздвојни. Два помоћника су се свакодневно бринула о њеним потребама. Чешљали су је три пута дневно и храну јој сервирали на сребрним послужаоницима.

 

 

24 сата она је била негована, пажена и мажена током седам дана у недељи.

Познато је да је њен лик завршио на линији шминке, футролама за телефоне и тд. Чак се нашла и као заштитно лице на његовој биографији.

Чупет је чак била и на насловној страни Вога, заједно са Жизел Бундшен.

 

хттпс://пин.ит/6wБ8арАYк

 

Многи се питају шта се десило са мачком сада када Карл више није жив, а одговор је да она живи у невиђеном луксузу. О њој брине Франсуа Касот која је била Карлова домаћица, а сада има статус мачје дадиље. Она сваки дан припрема гурманске оброке за славну мачку и води рачуна о њеном здрављу, али и о Инстаграм налогу који носи њено име.

 

(Стил Курир)

БОНУС ВИДЕО