Сада је детаљно испричала како је изгледао њен први састанак са Жељком и шта је претходило истом.

- Ја сам оперисана од коментара других људи. То ме је научио Љиг, а то је мала средина. Мене генерално уопште не интересује шта људи мисле о мени. Важно ми је моје мишљење о мени и важно ми је Жељково мишљење. Он је велики телевизијски маг. Не можеш да глумиш водитеља, то мораш да будеш, а да би то био - мораш тако да се родиш - рекла је Јована.

Жељка је прво срела на кеју док је возила ролере, а он јој не тада рекао да сутрадан дође у ресторан на разговор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Ја напишем претходном газди поруку и питам га да ли могу да дођем код њега на разговор, а он ми одговори: "Не". Након тога сам се спаковала и отишла у ресторан "Шаран" да се видим са Жељком. Он је каснио - присетила се Јована.

- Звао ме је на фиксни телефон у ресторану и рекао да ће доћи до пет поподне. Појавио се тад. Рекао ми је да "не зна како до тад није дошао на идеју да дођем и радим код њих". Од тад се нисмо растајали! - објаснила је.

Фото: АТА имагес

 

- Он је био једини мушкарац у мом животу који ми је унапред дао лову, иако није знао да ли ћу имати рејтинг. Више је веровао у мене, него ја сама. У том моменту сам се разводила од мужа. Немој да ми долазе неке жене да их ја жалим. Ко је мене жалио? Жене морају да се боре за себе и своју срећу - поручила је Јеремићева.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: