Sada je detaljno ispričala kako je izgledao njen prvi sastanak sa Željkom i šta je prethodilo istom.

- Ja sam operisana od komentara drugih ljudi. To me je naučio LJig, a to je mala sredina. Mene generalno uopšte ne interesuje šta ljudi misle o meni. Važno mi je moje mišljenje o meni i važno mi je Željkovo mišljenje. On je veliki televizijski mag. Ne možeš da glumiš voditelja, to moraš da budeš, a da bi to bio - moraš tako da se rodiš - rekla je Jovana.

Željka je prvo srela na keju dok je vozila rolere, a on joj ne tada rekao da sutradan dođe u restoran na razgovor.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

- Ja napišem prethodnom gazdi poruku i pitam ga da li mogu da dođem kod njega na razgovor, a on mi odgovori: "Ne". Nakon toga sam se spakovala i otišla u restoran "Šaran" da se vidim sa Željkom. On je kasnio - prisetila se Jovana.

- Zvao me je na fiksni telefon u restoranu i rekao da će doći do pet popodne. Pojavio se tad. Rekao mi je da "ne zna kako do tad nije došao na ideju da dođem i radim kod njih". Od tad se nismo rastajali! - objasnila je.

Foto: ATA images

 

- On je bio jedini muškarac u mom životu koji mi je unapred dao lovu, iako nije znao da li ću imati rejting. Više je verovao u mene, nego ja sama. U tom momentu sam se razvodila od muža. Nemoj da mi dolaze neke žene da ih ja žalim. Ko je mene žalio? Žene moraju da se bore za sebe i svoju sreću - poručila je Jeremićeva.

(Informer)

BONUS VIDEO: