Лист „Коријере дела сера“ објавио је да је Кавали био дуго болестан.

Фото: Танјуг/АП

 

Ко је био Роберто Кавали?

Роберто је рођен 1940. године у Фиренци. Отац му је био надзорник у руднику и веома рано је остао без њега (Немци су га убили током Другог светког рата). Његова мајка Марчела је била кројачица, а њен отац је био чувени сликар импресиониста Ђузепе Роси (Гиусеппе Росси) чија дела су и дан-данас изложена у фирентинском музеју (Уфиззи).

На његов живот и живот његове сестре веома је утицала мајка, јер их је она такорећи сама подигла, а то је оставило дубок траг у њиховом карактеру. Године 1957. уписује Академију уметности двоумећи се да ли да следи дедине стопе и постане сликар или да постане архитекта што га је привлачило.

Живот му је обележила љубав са 45 година млађом Сандром.

Чувени дизајнер Роберто Кавали није штедео када су хирови и жеље његове љубавнице Сандре Нилсон у питању. Иако је међу њима велика разлика у годинама, Роберто и Сандра стално истичу да су велики ослонац једно другом и да уживају у љубави.

Дизајнер је проше године добио сина којем је дао име Ђорђо по свом оцу.

"Беба, која је рођена пре недељу дана управо овде у Фиренци, дивна је и било је стварно емотивно видети га одмах након што се родио. Име му је Ђорђо, као и његовом деди, мом оцу којег су нацисти стрељали у масакру у Кавриглији кад сам имао четири године", изјавио је Роберто за магазин Новелла 2000.

Ова вест је буквално шокирала свет с обзиром да је Роберто од Сандре старији 45 година.

Роберто се са Сандром забављао од 2008. године, тј. од њене 23. године, док је манекенка последњих година бринула о дизајнеру дан/ноћ с обзиром да је имао озбиљних здравствених проблема.

Злобници су шушкали како му је Сандра "мењала пелене" и да је он са њом само да би га она неговала, али су сви остали шокирани сазнањем да пар има и дете.

Фото: Профимедиа

 

Причало се како јој је дизајнер из захвалности купио приватно острво на којем се налази луксузна вила са четири спаваће собе, колибом за лов, базеном, тереном за голф и тд.

Сандра је била манекенка када је упознала Кавалија и од тог момента га очарала. Дизајнер јој годинама куповао скупоцене поклоне и водио је свуда са собом, док је јавност одувек сумњичава у вези њихове љубави с обзиром да је старосна разлика између њих огромна.

Фото: Профимедиа

 

Ко је Сандра Нилсон?

Сандра је рођена у Шведској, у свет моде ушла је са само 14 година, а последњих 15 година живела је са Робертом Кавалијем.

2006. године Сандра је била проглашена за најлепшу жену у Шведској, док се годину дана касније појавила на насловној страни чувеног Плејбоја.

Када је имала 14 година, скаути из једне француске модне агенције приметили су њену специфичну лепоту – крупне плаве очи и смеђу косу која је реткост у нордијским земљама.

С годинама је освајала награде, између осталог за Мис ЕУ, Мис бикини света, Мис Хаваја и на крају за најлепшу жену у Шведској, а била је и Плејбој модел.

Кад је упознала Кавалија уживала је у луксузу, то доказује чињеница да је модни дизајнер, који је недавно прославио 83. рођендан, одлучио да својој девојци купи острво у Шведској, са луксузном вилом. Наиме, Роберто је Сандри купио викиншко упориште из 11. века у Шведској на приватном острву, које кошта 3 милиона евра.

Тако је Сандра Нилсон постала нова власница острва у својој родној земљи, недалеко од Стокхолма.

На острву се налази и велелепна вила са четири спаваће собе, одељком за лов, базеном, тереном за голф, али и остацима викиншког утврђења, пише Даилy Маил.