List „Korijere dela sera“ objavio je da je Kavali bio dugo bolestan.

Foto: Tanjug/AP

 

Ko je bio Roberto Kavali?

Roberto je rođen 1940. godine u Firenci. Otac mu je bio nadzornik u rudniku i veoma rano je ostao bez njega (Nemci su ga ubili tokom Drugog svetkog rata). NJegova majka Marčela je bila krojačica, a njen otac je bio čuveni slikar impresionista Đuzepe Rosi (Giuseppe Rossi) čija dela su i dan-danas izložena u firentinskom muzeju (Ufizzi).

Na njegov život i život njegove sestre veoma je uticala majka, jer ih je ona takoreći sama podigla, a to je ostavilo dubok trag u njihovom karakteru. Godine 1957. upisuje Akademiju umetnosti dvoumeći se da li da sledi dedine stope i postane slikar ili da postane arhitekta što ga je privlačilo.

Život mu je obeležila ljubav sa 45 godina mlađom Sandrom.

Čuveni dizajner Roberto Kavali nije štedeo kada su hirovi i želje njegove ljubavnice Sandre Nilson u pitanju. Iako je među njima velika razlika u godinama, Roberto i Sandra stalno ističu da su veliki oslonac jedno drugom i da uživaju u ljubavi.

Dizajner je proše godine dobio sina kojem je dao ime Đorđo po svom ocu.

"Beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, divna je i bilo je stvarno emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Đorđo, kao i njegovom dedi, mom ocu kojeg su nacisti streljali u masakru u Kavrigliji kad sam imao četiri godine", izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

Ova vest je bukvalno šokirala svet s obzirom da je Roberto od Sandre stariji 45 godina.

Roberto se sa Sandrom zabavljao od 2008. godine, tj. od njene 23. godine, dok je manekenka poslednjih godina brinula o dizajneru dan/noć s obzirom da je imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Zlobnici su šuškali kako mu je Sandra "menjala pelene" i da je on sa njom samo da bi ga ona negovala, ali su svi ostali šokirani saznanjem da par ima i dete.

Foto: Profimedia

 

Pričalo se kako joj je dizajner iz zahvalnosti kupio privatno ostrvo na kojem se nalazi luksuzna vila sa četiri spavaće sobe, kolibom za lov, bazenom, terenom za golf i td.

Sandra je bila manekenka kada je upoznala Kavalija i od tog momenta ga očarala. Dizajner joj godinama kupovao skupocene poklone i vodio je svuda sa sobom, dok je javnost oduvek sumnjičava u vezi njihove ljubavi s obzirom da je starosna razlika između njih ogromna.

Foto: Profimedia

 

Ko je Sandra Nilson?

Sandra je rođena u Švedskoj, u svet mode ušla je sa samo 14 godina, a poslednjih 15 godina živela je sa Robertom Kavalijem.

2006. godine Sandra je bila proglašena za najlepšu ženu u Švedskoj, dok se godinu dana kasnije pojavila na naslovnoj strani čuvenog Plejboja.

Kada je imala 14 godina, skauti iz jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama.

S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model.

Kad je upoznala Kavalija uživala je u luksuzu, to dokazuje činjenica da je modni dizajner, koji je nedavno proslavio 83. rođendan, odlučio da svojoj devojci kupi ostrvo u Švedskoj, sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, piše Daily Mail.