Певачица је причала и о својој енергији коју је упоредила са својим колегама:

- Ја имам ненормалну енергију, ја често пијем и лекове за смирење. Моје колеге пред наступ шмрчу а ја пијем лекове за смирење. Моја енергија је ненормална, то није нормално, ја сам и пропушила да би имала где да избацујем енергију. - рекла је певачица у поткасту "Востакацт".

Након тога причала је и о турнеји у Америци када је један колега од превише посла чак пао у несвест, а онда је открила и који јој је омиљени град у Америци.

Фото: АТА имагес

 

- Волим и Мајами и Чикаго то је лудило, али највише ми се свиђа Лас Вегас, јест да је то град који је блуд и неморал али ја волим брате. - рекла је Бубамара.

Подсетимо, певачица је без длаке на језику описала моменат када се испред ње на наступу у једном клубу појавио дечко који је услед туче задобио повреде, где му је цела глава била крвава.

- На сваком мом наступу, испадне нека туча. Ето то је неко неписано правило и ја сам више огугла на такве ситуације и призоре. Било је и пуцања и туче, али људи једном ја певам кад испред мене се појављује лик цела глава му крвава. Ја гледам стоји човек испред мене сав крвав. Ја га питам шта му је, јел добро он каже да му није ништа.

БОНУС ВИДЕО: