Када су се се гошће у емисији "Магазин Ин" дотакле теме мршављења, те констатовале да жена после развода обично доведе своју линију до савршенства, Милица је открила интересантну ствар из њеног живота.

- Када сам у једном тренутку имала проблем са килажом, молила сам Марка да се разведемо и да ми узме децу - почела је она и наставила:

- Рекла сам му: ''Молим те Марко да се разведемо на шест месеци само да смршам''. Желела сам мало да пропатим, мало да ми не да децу, само да смршам. Он је на све то одговорио запрепашћено и рекао да су ми идеје ужасне, па да то не говорим јавно, али ево, сада сам рекла - испричала је она.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

Недавно, Милица је говорила о подршци супруга у разним животним ситуацијама.

- Веровале или не, мене супруг подржава у девојачком животу! Каже ми ''кад ћеш ти да изађеш са другарицама мало?'' Да ми паре, ја изађем, проведем се, напијем се и то је то. Он зна да ћу после да будем добра и послушна - рекла је она и додала: - Он мени даје ту слободу... све нам финансира, не неки други баја. Ма намазан је он. Каже ''ја ћу све да вам завршим, резервишем'' паметно он то ради. Наш брак траје баш дуго, ево већ 12 година, а ја се осећам као девојка - закључила је Милица.

БОНУС ВИДЕО: