Kada su se se gošće u emisiji "Magazin In" dotakle teme mršavljenja, te konstatovale da žena posle razvoda obično dovede svoju liniju do savršenstva, Milica je otkrila interesantnu stvar iz njenog života.

- Kada sam u jednom trenutku imala problem sa kilažom, molila sam Marka da se razvedemo i da mi uzme decu - počela je ona i nastavila:

- Rekla sam mu: ''Molim te Marko da se razvedemo na šest meseci samo da smršam''. Želela sam malo da propatim, malo da mi ne da decu, samo da smršam. On je na sve to odgovorio zaprepašćeno i rekao da su mi ideje užasne, pa da to ne govorim javno, ali evo, sada sam rekla - ispričala je ona.

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

Nedavno, Milica je govorila o podršci supruga u raznim životnim situacijama.

- Verovale ili ne, mene suprug podržava u devojačkom životu! Kaže mi ''kad ćeš ti da izađeš sa drugaricama malo?'' Da mi pare, ja izađem, provedem se, napijem se i to je to. On zna da ću posle da budem dobra i poslušna - rekla je ona i dodala: - On meni daje tu slobodu... sve nam finansira, ne neki drugi baja. Ma namazan je on. Kaže ''ja ću sve da vam završim, rezervišem'' pametno on to radi. Naš brak traje baš dugo, evo već 12 godina, a ja se osećam kao devojka - zaključila je Milica.

BONUS VIDEO: