Марија је пре изласка на бину одговарала на питања медија, а једно од њих било је и да ли планира друго дете после доласка на свет сина Мариа.

- У овом тренутку не и за сада не. Сада, ако се жеље промене, што да не? Али, за сада не.

Кажу да су деца наши учитељи, неки верују да је обрнуто, а ја верујем да је баш тако. Готово сам сигурна да ће ме Марио научити многим стварима, да ће то бити једна дуготрајна борба између стрелца и шкорпије, али на крају крајева, нешто је до васпитања, нешто иде из куће, а нешто напросто мора да се препусти вишим силама, а на нама као родитељима је само да се прекрстимо и да гледамо - рекла је Марија.

Фото: АТА имагес

 

Она је овом приликом истакла и да је њена мајка Верица Шерифовић боља као бака него као мама.

Подсетимо, певачица је недавно открила и како је дечак добио име.

- Желела сам да се зове на слово "М" и ја сам желела да се зове "Маx". Онда наравно, моје другарице сељанке су рекле: "Да даш детету име, да се зове као куче". Због тренутка процеса, папирологије док смо били у болници, то се све мора попунити и дошла је жена и питала како се зове. Сви су кренули да смишљају на слово "М" и неко је рекао: "Марио" и ја сам само рекла: "Пишите Марио". Лепо ми је. Надам се да те неће бити блам што се зовеш Марио, а мама ти се зове Марија. Слатко ми је - признала је певачица за свој канал на Јутјубу.