Здравко Чолић, легенда наше музичке сцене, сваког маја има два посебна разлога за славље – и то на почетку и крају месеца.

Судбоносно "да" певач је изговорио 1. маја, док је 30. маја његов рођендан.

Миљеник жена, за којим су уздисале бројне лепотице, пред матичара је стао са 50 година. Статуса "вечитог нежење" одрекао се због Александре, коју је упознао још док је била студент географије.

Фото: АТА имагес

 

 

- Срели смо се давних дана у Макарској. Александра је студирала у Београду, па смо наставили да се виђамо, а временом смо започели и везу, открио је вечити шармер.

Пре него што су разменили бурме забављали су се једанаест година.

- Венчали смо се потпуно спонтано, за 1. мај 2001. године. Сви су мислили да је скривена камера јер смо пошли на уранак. Дуго смо били у вези, па је то било џа или бу, признао је једном приликом Здравко Чолић.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

На питање како га је Александра освојила, одговорио је:

- Очарала ме је својом једноставношћу и приврженошћу. Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да је то било пресудно.

Током три деценије заједничког живота, супруга Здравка Чолића никада није ни помислила да се експонира. Њене фотографије у јавности могу се избројати на прсте, а о давању интервјуа није било ни говора.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: