Водитељ Стефан Поповић увек је у одличној форми, а томе доприноси и спортски живот који он води када нема радних обавеза.

Он често са пријатељима игра кошарку, а осим кошарке, водитељ јавног сервиса свакодневно тренира у теретани.

На друштвеним мрежама Стефан је поделио снимак оз теретане, а у првом плану били су његови мишићи који су "излудели" дане.

Подсетимо, Стефана Поповића публика је запазила као једног од водитеља "Песме за Евровизију". Оно што је интересантно је то да је Стефан Аустралију заменио Србијом.

- Сада живим овде и бићу у Београду до даљег. Свима је 2020. била тешка година због короне, али је утицала да преломим и кажем: “Ајде сада, све или ништа”. Утисци после Беовизије су били супер и једва сам чекао да се вратим. Чим сам добио од Министарства спољних послова Аустралије потврду да је напустим, то сам урадио, каже Стефан Поповић својевремено.

- Колегинице су талентоване даме и другачијег су темперамента. И Драгана и Кристина имају шмек и то ми се свиђа. Јер када се све то споји и када људи гледају нас, ми не изгледамо као да одвојено функционишемо, него смо екипа, рекао је тада водитељ.

БОНУС ВИДЕО: