Voditelj Stefan Popović uvek je u odličnoj formi, a tome doprinosi i sportski život koji on vodi kada nema radnih obaveza.

On često sa prijateljima igra košarku, a osim košarke, voditelj javnog servisa svakodnevno trenira u teretani.

Na društvenim mrežama Stefan je podelio snimak oz teretane, a u prvom planu bili su njegovi mišići koji su "izludeli" dane.

Podsetimo, Stefana Popovića publika je zapazila kao jednog od voditelja "Pesme za Evroviziju". Ono što je interesantno je to da je Stefan Australiju zamenio Srbijom.

- Sada živim ovde i biću u Beogradu do daljeg. Svima je 2020. bila teška godina zbog korone, ali je uticala da prelomim i kažem: “Ajde sada, sve ili ništa”. Utisci posle Beovizije su bili super i jedva sam čekao da se vratim. Čim sam dobio od Ministarstva spoljnih poslova Australije potvrdu da je napustim, to sam uradio, kaže Stefan Popović svojevremeno.

- Koleginice su talentovane dame i drugačijeg su temperamenta. I Dragana i Kristina imaju šmek i to mi se sviđa. Jer kada se sve to spoji i kada ljudi gledaju nas, mi ne izgledamo kao da odvojeno funkcionišemo, nego smo ekipa, rekao je tada voditelj.

BONUS VIDEO: