Тридесет седам дана после рођења ћерке Атине Јелена Карлеуша имала је прво телевизијско гостовање.У емисији Огњена Амиџића Јелена је открила детаље о својој тада тек рођеној мезимици, па тако и открила како се снашла у најлепшој животниој улози.

- Бити мајка је диван осећај иако, морам признати, нисам спавала 37 дана. Када неког толико воли и када нешто толико жели, човек све може да издржи. Све је дивно, све је ново. Истински уживам, причала је Јелена тада.

Први медијски наступ након порођаја искористила је да демантује гласине о разлозима због којих су супруг и она за ћерку изабрали име Атина.

Фото: АТА имагес

 

 

- Прочитала сам у новинама да смо ћерки дали име Атина зато што смо је "направили" у том граду. То није тачно. Атина је богиња мудрости и најомиљенија Зевсова ћерка. Пошто ја волим грчку митологију и желим да ми дете буде мала мудрица, добила је име Атина.

Искрено је признала да су јој најближи предлагали имена Сара или Теа, која су у том тренутку била популарна, али је она, као увек, желела нешто што не постоји на овим просторима.

- Имала сам чак идеју да се ћерка зове Дивна, по мојој мајци. И то је прелепо име, а није често. Међутим, чула сам да то није добро, због баке која је жива и здрава, испричала је Јелена и јавно поздравила своју мајку која је, док је она била у студију, чувала унуку.

БОНУС ВИДЕО: