Постоји неколико начина које бисте требали пажљиво пропратити како би пилетина била сочна, а хрскава.
1. Потопите у слану воду
Ако желите да пилетина буде укусна и сочна, потопите је у слану воду.
2.Зачини су битни
ЗДа бисте добили спој феноменалних арома, користите уваљајте пилетину у мешавину црног бибера, першуна, црног и белог лука, мускантног орашчића и зачинске паприке.
Прочитајте још
3. Како би поховање пилетине било успешно, покупите убрусом вишак течности
Ово је веома битна ставка у спремању поховане пилетине.
4.Пржење меса
Пржите пилетину да лепо порумени са једне стране, па је тек онда преврните. Видећете и сами да се фино одваја од тигања кад добије златну корицу, зато најбоље да је само једном преврнете.
5.Грешка коју правите приликом пржења
Тигањ у ком пржите месо не треба да буде много дубок, али треба да буде загрејан. Битно је да поклопите тигањ токм пржења.
(Трпеза)