На Инстаграм страници сербиаливе_београд појавило се њено упозорење у коме наглашава да је манијака све више и на сваком ћошку.

- Дечко који је својевремено питао за пет шоп, сад пита за станицу. Раковица. Малопре ми је усред буса на Бањици пришао човек. Цимнула сам се и окренула, било је видно да ме је његова близина уплашила. Прво се наслонио на седиште окренут ка мени, буквално ми је дисао за вратом, онда ми је понудио храну и упутио комплимент указујући ми на то да је мислио на мене. После је кренуо за мном ка излазу и стао је на врата. Срећом сам у брзини на излазу успела да одем на другу страну и да му се изгубим из вида - написала је она и додала опис:

- Један је онако моје висине око 170 цм који цм више, увек носи качкет црни, онако мало пуначак. Обично има браду, не дугу, а други је био мршав, око 1,80 цм висине, ћелав, мало крупније очи, чудно хода.

Она свакодневно путује тролејбусом до Бањице такође је приметила човека који се приближава девојкама и женама.

- Једном сам стајала у тролејбусу до прозора. На једној станици је ушао човек средњих година који се примакао до мене, стао тик уз мене, левом руком се држао, а десном се наслонио на шипку поред мене окренут ка мени и све време ми дисао за вратом. Гужва је била ненормална, једва сам чекала наредну станицу да изађем. Долазило ми је да вриштим и да га ударим да се склоним. Молим девојчице, девојке и жене да се припазе јер је оваквих очигледно све више и на улицама и у превозу - упозорила је.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: