Наше бројне познате личности дале су своје коментаре, а међу њима се нашао и Ацо Пејовић који је данас одржао конференцију за штампу у Нишу како би најавио предстојећи концерт на Тврђави. Певач је успео и да посети "Дом за децу и омладину Душко Радовић", заједно са градоначелницом поменутог града, Драганом Сотировски. Потом је дао свој коментар о Теја Дорином наступу и осврнуо се на Израелску представницу: 

- Она је сјајна девојка и знам да је музички образована. Мени прија то што она ради и желим јој сву срећу овог света и држим јој палчеве да победи. Ако Бог да среће да победи, да нам као Марија доведе Евровизију у Србију. Мој лични став по питању Евровизије, то знају моју пријатељи, је да већ годинама се то претворило у један спектакл, више сценски него певачки. То је оно чега нисам поборник, промоција сатанизма и неких других ствари, не волим то ни да гледам, а ни да учествујем. То је оно што ми смета и нажалост не гледам Евровизију. Теyа је сјајна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Потом је открио коју песма његова представља властиту личну карту: 

- Увек сам говорио да је то можда "Не дирај ми ноћи", међу првим песмама је заживела правим интезитетом. Нарочито што је музику радио Рођа Рајичевић.

Ацо је певао песму "Поноћ" коју смо могли чути у филму "Тома" који је за кратко време стекао велику популарност. Неки су одушевљени извођењем, али има и негативних коментара:

- Трећа година је од филма, ја сам тамо био само неко ко је отпевао неке Томине песме. Нисам их присвајао, велика част ми је била. Драго ми је што су ме Жељко и Драган позвали да то учиним. Много је било коментара да користим своју каријеру на рачун Томиних песама, па сам одлучио да то ставим са стране. Овај пут на концерту нећу певати његове песме, односно хоћу песму "Поноћ" коју је Жељко Јоксимовић написао мени за потребе филма. Томине песме ће увек имати посебно место у мом срцу и радо ћу их певати, само овог пута не, управо због тих коментара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Певач је малишанима из дома спремио поклоне:

- Увек се трудим да помажем како бих дао пример и подстрек другима да одлазе. Трудим се на свој начин све ове године, да нико не зна, јер треба се трудити и помагати деци и свим људима који имају проблеме. Што се тиче поклона, потрудио сам се да сазнам шта им треба и шта им је најпотребније, да им не доносимо оно што већ имају. Мислим да ће се обрадовати - закључио је певач.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: