Недавно је обновљена омиљена тинејџерска драма "У клинчу" за трећу сезону. Тренутно се емитује нових тридесет епизода, а главна улога је припала Михајлу Верувићу Војажу, док се у кадру нашао и Миодраг Радоњић, као и млада екипа глумаца који тек треба да граде каријеру. Милош Биковић је такође требало да се појави, али до тога није дошло. Творац "Јужног ветра", Милош Аврамовић који је глумчев добар пријатељ рекао је да је глумац презаузет послом.  

- Милош је био у плану за једну од рола, али на крају није дошло до сарадње. Разлог је што своје многобројне обавезе које има у Србији и Русији није могао да усклади са терминима снимања серије у Београду. Због тога је на крају морао да одустане - прича добро обавештен извор за Информер и објашњава кога је Милош требало да глуми:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Милош је требало да игра произвођача парфема по имену Мишел. Имао би доста заједничких сцена са Бранком Катић која у серији игра Миру Ковач и која би му осмислила план за маркетинг посла којим се бави. Наравно, сигурно да би имао и неких заједничких сцена са Војажом који у серији игра Бранкиног сина - испричао је неименовани извор 

Фото: В. Данилов

 

Ова улога је припала звезди филмова "Олуја" и "Недеља", Златану Видовићу. 

 

 

Миодраг Радоњић је имао веома тежак задатак, да одигра браћу близанце:

- Играм браћу близанце и то је био изазован глумачки задатак за мене. Реч је о два филмска редитеља која су тотално различити и онда настаје комедија ситуације и комедија забуне око тих мојих ликова. Доста је било забавно на снимању и мени врло инспоративно и надам се да ће публика то да примети - истакао је глумац за "Републику".

Описао је и како је то наћи се у истом кадру са самим собом.

- Било је захтевно да све то посложим, да видим како ћу да кренем, на који начин ћемо да радимо, а када смо тај део посла обавили било ми је прилично уживање да снимам. Односи и ситуације су добро постављени и онда унутар тога могао сам да се играм са карактерима и осећао сам се супер - додао је Миодраг.

БОНУС ВИДЕО: