Nedavno je obnovljena omiljena tinejdžerska drama "U klinču" za treću sezonu. Trenutno se emituje novih trideset epizoda, a glavna uloga je pripala Mihajlu Veruviću Vojažu, dok se u kadru našao i Miodrag Radonjić, kao i mlada ekipa glumaca koji tek treba da grade karijeru. Miloš Biković je takođe trebalo da se pojavi, ali do toga nije došlo. Tvorac "Južnog vetra", Miloš Avramović koji je glumčev dobar prijatelj rekao je da je glumac prezauzet poslom.  

- Miloš je bio u planu za jednu od rola, ali na kraju nije došlo do saradnje. Razlog je što svoje mnogobrojne obaveze koje ima u Srbiji i Rusiji nije mogao da uskladi sa terminima snimanja serije u Beogradu. Zbog toga je na kraju morao da odustane - priča dobro obavešten izvor za Informer i objašnjava koga je Miloš trebalo da glumi:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Miloš je trebalo da igra proizvođača parfema po imenu Mišel. Imao bi dosta zajedničkih scena sa Brankom Katić koja u seriji igra Miru Kovač i koja bi mu osmislila plan za marketing posla kojim se bavi. Naravno, sigurno da bi imao i nekih zajedničkih scena sa Vojažom koji u seriji igra Brankinog sina - ispričao je neimenovani izvor 

Foto: V. Danilov

 

Ova uloga je pripala zvezdi filmova "Oluja" i "Nedelja", Zlatanu Vidoviću. 

 

 

Miodrag Radonjić je imao veoma težak zadatak, da odigra braću blizance:

- Igram braću blizance i to je bio izazovan glumački zadatak za mene. Reč je o dva filmska reditelja koja su totalno različiti i onda nastaje komedija situacije i komedija zabune oko tih mojih likova. Dosta je bilo zabavno na snimanju i meni vrlo insporativno i nadam se da će publika to da primeti - istakao je glumac za "Republiku".

Opisao je i kako je to naći se u istom kadru sa samim sobom.

- Bilo je zahtevno da sve to posložim, da vidim kako ću da krenem, na koji način ćemo da radimo, a kada smo taj deo posla obavili bilo mi je prilično uživanje da snimam. Odnosi i situacije su dobro postavljeni i onda unutar toga mogao sam da se igram sa karakterima i osećao sam se super - dodao je Miodrag.

BONUS VIDEO: