Сандра је у својој животној исповести открила да је њена другарица била интимна са тадашњим спортистом са којим је била у вези. 

Певачицу су новинари питали да ли је тачно да је одређену песму посветила тој другарици: 

Фото: Инстаграм принтскрин/sandraafrika

 

- Ја другарице које имам и које су у мом окружењу, колико знам нису спавале са Волковим. Е сад, шта значи другарица, може и познаница да буде другарица, па сад ја то не бих ставила у кош другарица да су то другарице са којима се ја дружим годинама, а неке су чак и удате, па да не направимо карамбол. Није то баш то так, али можемо да назовемо и неке познанице и колегинице другарицама - изјавила је Сандра, па затим открила да је једна њена другарица.

- У питању је једна познаница. Донекле је и сасвим нормално и океј је, мене то ништа ни тада није зачудило у том моменту, десило се. Шта можеш да урадиш у том тренутку, ја нисам неко ко ће да се препире, бије, чува и вуче, одеш лепо достојанствено. Она ми се јавила само ћао, ћао, а било је и неких другарица које су се извињавале.

Африка је истакла да је због једне песме са албума прошла кроз праву муку: 

- Намучила сам око једне песме на албуму, јер је све било проблем. У питању је "Азис и Глорија", јако популарна песма, као код нас што су "Јорговани". Буквално двадесет година нико није могао да је купи и да узме ауторска права од наших певача, а звали су многи. Ја сам добила јер сам назвала тај дан и два дана је требало да истекне тај уговор. Ви не знате шта се све издешавало у та два дана. Још неке моје колеге су звале кад су чуле да сам ја звала и онда су многи потрчали и они да је купе. На крају сам је ја добила - рекла је Сандра.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: