У комедији Светислава Бате Прелића, Буле и Соња су играли пријатеље Нешу и Бранку, која крије да је заљубљена у њега, и који на крају филма заврше у кревету на сплаву док их јури остатак фамилије.

Фото: В. Данилов

 

 

У филму су играли Велимир Бата Живојиновић, Милена Дравић, Љубиша Самарџић, Зоран Радмиловић и Бранимир Брстина, а Гонцић се присетио и како је изгледало снимање шкакљиве сцене када се скидају голи и воде љубав.

- Нисмо имали никакав проблем због те сцене јер смо се нас двоје познавали још од седме године живота, били смо као брат и сестра. Више је проблем имала екипа око нас јер су мислили да нам је непријатно. Сећам се да нам је редитељ у том тренутку донео флашу вискија да се опустимо, што смо ми прихватили из потпуно других разлога, али је добродошло у том тренутку - рекао је каже Гонцић и додао да је захваљујући Соњи добио улогу у том филму:

Фото: Јутјуб принтскрин/MOVIECLIPS/DOMAĆI FILMOVI I SERIJE

 

 

- На Соњино инсистирање сам добио ролу у том филму, она је убедила редитеља Бату Прелића да ми да улогу њеног партнера. Захвалан сам јој због тога. То је било дивно време, а тада нисам био тога свестан.

БОНУС ВИДЕО: