Језив злочин догодио се 7. маја око поднева, када је, како се сумња С.З. упао у кућу старице која је била сама.

- Сумња се да је он ушао у кућу и најпре тражио новац од жене, потом је напаствовао. Несрећна жена је задобила повреде на глави али и зглобовима. Наиме, сумња се да је он несрећној жени руком затворио уста, а потом је силовао. Жена је задобила повреде и по зглобовима на рукама вероватно док је покушавала да се одбрани од мострума - рекао је извор Информера упознат са случајем.

Познаници старице су навели да је несрећну жену пронашао унук.

- Он је приметио преметачину у кући, коју је направио осумњичени разбојник. Затекао је баку у модрицама, а било је и трагова крви. Он је одмах обавестио полицију, која је убрзо стигла у кућу - објашњава извор који није желео да му се објављује име.

Он је додао да је полиција обавила увиђај и да је одмах почела да ради на том случају.

- Бака је рекла да јој је силоватељ претио да ће је убити уколико буде звала полицију. Наравно унука те претње нису уплашиле и случаје захваљујући његовој пријави решен. Према мојим сазнањима силоватељ је ухапшен на гробљу у Лештанима. Морам да похвалим полицију која је заиста брзо ухватила силоватеља. Искрено се надам да ће бити кажњен тако да не угледа светлост дана на слободи - рекао је извор.

Иначе, бака је била код лекара где су установљене повреде које је задобила приликом напада.

БОНУС ВИДЕО:

Информер