Током учествовања на музичком такмичењу, њен наступ је био праћен скандалима, публика је желела да протестује. Сада када се такмичење завршило, огласила се на свом Инстаграм профилу.

- Одакле да почнем? Прво бих хтела да кажем да сам поносна на то колико смо далеко стигли. Захвална сам на привилегији да представљам своју земљу, посебно у овим тешким временима. Од тренутка кад смо започели ово путовање, наш циљ је увек био поделити снажан глас Израела на једној од највећих сцена. Мислим да смо то и постигли. Рећи да је било лако била би лаж, али ваша подршка и љубав дале су ми снагу да наставим и дам апсолутно најбољу изведбу коју сам могла - започела је певачица па додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDEN GOLAN (@golaneden)

- Желела бих да се захвалим свима који су ме подржавали из целог света, мојој земљи, члановима делегације и мојој породици коју једва чекам да видим и загрлим. И наравно, хвала свима који су гласали јер смо захваљујући вама стигли довде. Волим вас. На крају, своје учешће на Евровизији посвећујем гласовима које не можемо да чујемо - таоцима. Очајнички чекамо да се вратите кући - била је јасна Еден.

БОНУС ВИДЕО: