Tokom učestvovanja na muzičkom takmičenju, njen nastup je bio praćen skandalima, publika je želela da protestuje. Sada kada se takmičenje završilo, oglasila se na svom Instagram profilu.

- Odakle da počnem? Prvo bih htela da kažem da sam ponosna na to koliko smo daleko stigli. Zahvalna sam na privilegiji da predstavljam svoju zemlju, posebno u ovim teškim vremenima. Od trenutka kad smo započeli ovo putovanje, naš cilj je uvek bio podeliti snažan glas Izraela na jednoj od najvećih scena. Mislim da smo to i postigli. Reći da je bilo lako bila bi laž, ali vaša podrška i ljubav dale su mi snagu da nastavim i dam apsolutno najbolju izvedbu koju sam mogla - započela je pevačica pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDEN GOLAN (@golaneden)

- Želela bih da se zahvalim svima koji su me podržavali iz celog sveta, mojoj zemlji, članovima delegacije i mojoj porodici koju jedva čekam da vidim i zagrlim. I naravno, hvala svima koji su glasali jer smo zahvaljujući vama stigli dovde. Volim vas. Na kraju, svoje učešće na Evroviziji posvećujem glasovima koje ne možemo da čujemo - taocima. Očajnički čekamo da se vratite kući - bila je jasna Eden.

BONUS VIDEO: