Фолк дива Цеца Ражнатовић проговорила је великом успеху који је постигао њен син Вељко Ражнатовић, а тада га је подсетимо, бодрила из првих редова, а када је однео победу, расула се на комаде.

- Јесте освојио је бронзану медељу на Европском првенству у боксу, на коју сам изузетно поносна, како ја, тако и читава наша породица. Звезда је уприличила пријем, боксерски клуб, зато што је то прва освојена медаља на Европском првенство, а он је Звездин боксер. То мени као родитељу може да импонује и то су много лепе ствари, на шта сам јако поносна.

Фото: АТА имагес

 

 

- То када је освојио медељу, па зато што је то бујица емоција, гледам своје дете које се годинама труди да постигне то што је постигао, и наравно да су кренуле емоције из мене, то су биле сузе радоснице. Нисам, једноставно, хтела да их кријем, уживала сам у његовој победи, истакла је она, а на питање шта му је поручила касније, када су остали сами, Цеца каже:

- Па нема шта да му поручујем, ми живимо заједно тако да свакодневно причамо на сваку тему. Само сам му рекла: "Знаш, учинио си ме јако поносном" и он је рекао: "Хвала, мајко". Знам да зна шта је осећам.

Фото: АТА имагес

 

 

Прокоментарисала је кратко и Евровизију, и то у моменту док је велико финале било у току. Као фаворите је издвојила:

- Гледала сам само прво полуфинале када је наша Теа прва прошла, и много сам срећна због ње. Сем што је дуго познајем и знам какав је уметник, знам првенствено каква је девојка, то ми је јако битно. Она је са Анастасијом пре почела да сарађује него са мном, али о тој девојци могу да кажем све најлепше. Друго полуфинале нисам била заинтересована много да гледам, сав тај музички избор ми се није допао... Допада ми се Гркиња, ето Кипар, Хрвати, Словенци, набројала сам све ове наше. Па ко није за свога, није ни за другога - рекла је Цеца кроз смех.

Фото: АТА имагес

 

 

На питање о Анастасији и спекулацији да се враћа на сцену, те да је снимила песму са Еленом Китић, Цеца је кроз смех поручила:

- Ја нисам Анастасијин пи-ар, питајте њу!

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: