Популарност хрватског певача Бејби Лазање је нагло порасла након такмичења на Евровизији у Малему где је освојио 2. место.

Иако није тријумфовао, а на друштвеним мрежама се ломе копља теоријама да је победа Нема намештена и да је Лазањи неправедно "украдена круна", хрватског представника то много не дотиче. Јер, популарност младог певача је све већа. То доказују и концерти који су се распродали за неколико минута.

Наиме, данас, у подне у продају су пуштене улазнице за први самостални концерт Бејби Лазање који је заказан за 12. септембар на Шалати, а они који су већ у 12:05 покушали да дођу до својих карата то више нису могли. Све улазнице већ су биле распродате. Убрзо након што су улазнице нестале, огласио се и Марко Пуришић на Инстаграму.

Фото: Профимедиа

 

 

- Први шоу је распродат за четири минута. Није ми јасно - открио је Марко у неверици те додао да ће одржати још један концерт и то у петак 13. септембра.

Улазнице за други концерт у продају су пуштене у 16 сати, а распродате су врло брзо. Због тога је додан још један датум, само дан касније, 14. септембра, а сада је објављено је и да је и последњи - трећи концерт распродат.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: