Popularnost hrvatskog pevača Bejbi Lazanje je naglo porasla nakon takmičenja na Evroviziji u Malemu gde je osvojio 2. mesto.

Iako nije trijumfovao, a na društvenim mrežama se lome koplja teorijama da je pobeda Nema nameštena i da je Lazanji nepravedno "ukradena kruna", hrvatskog predstavnika to mnogo ne dotiče. Jer, popularnost mladog pevača je sve veća. To dokazuju i koncerti koji su se rasprodali za nekoliko minuta.

Naime, danas, u podne u prodaju su puštene ulaznice za prvi samostalni koncert Bejbi Lazanje koji je zakazan za 12. septembar na Šalati, a oni koji su već u 12:05 pokušali da dođu do svojih karata to više nisu mogli. Sve ulaznice već su bile rasprodate. Ubrzo nakon što su ulaznice nestale, oglasio se i Marko Purišić na Instagramu.

Foto: Profimedia

 

 

- Prvi šou je rasprodat za četiri minuta. Nije mi jasno - otkrio je Marko u neverici te dodao da će održati još jedan koncert i to u petak 13. septembra.

Ulaznice za drugi koncert u prodaju su puštene u 16 sati, a rasprodate su vrlo brzo. Zbog toga je dodan još jedan datum, samo dan kasnije, 14. septembra, a sada je objavljeno je i da je i poslednji - treći koncert rasprodat.

(Blic)

BONUS VIDEO: