Јуче је одржана промоција албума певачице Јелене Томашевић, а њена колегиница Александра Радовић прокоментарисала је на догађају недавно одржану "Евровизију", па се дотакла се и своје драге колегинице која је својевремено представљала Србију на поменутом такмичењу са песмом "Оро".

- Јелена је међу нама најсталоженија, најсмиренија, фина, нежна, има лепу, топлу енергију. Била ми је једне године гост у Сава центру на концерту. Све нове песме су јој лепе. Јелена има звонак глас, рекла је Александра Радовић на промоцији.

Фото: Н. Параушић

 

 

- Код мене има свашта нешто ових дана. У школи певања је радно, лето ће бити радно, Сава центар такође, који ће бити на јесен, нови производи у мојој колекцији порцелана... Битно је да смо живи и здрави, истакла је Александра, а онда се фотакла недавно завршене "Евровизије".

Евровизију да ли сам погледала? Погледала сам Теyа Дору, наравно, и пар неких аутора. Генерално мислим да то више није такмичење на којем ми имамо шта да тражимо. То је неко моје мишљење. Мислим да се ту више уопште не ради о музици, мислим да се посебност постиже на потпуно други начин. Ко је победио на Евровизији? Швајцарска? Хм... Немам коментар, рекла је певачица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: