Певачица је недавно покренула приче да се тајно удала за свог партнера, а сада су на њеном Инстаграм профилу изашле фотографије на којима делује као да је у другом стању. Њени фаворити су се због тих фотографија запитали да ли је ова информација тачна. 

Тања није потврдила ни демантовала ову вест. Повод за вест о удаји, Тањаје дала сама. 

- Мој супруг је заиста диван... Могу да кажем, нико не зна за нас да смо више од две године заједно и ово је ексклузива - рекла је у једној телевизијској емисији Тања. Истог трена, уследиле су честитке, многи су њој и Мукију пожелели много среће у заједничком животу.

Тада је истакла да њен муж јесте њена десна рука, а да јој помаже много око васпитања синова: 

- Нас двоје пуно радимо на нашем односу, много радимо и са децом. Гледамо да их изведемо на прави пут - рекла је Савићева, која из претходног брака са бизнисменом Душаном Јованчевићем има синове Максима и Ђорђа. Савићева се дуго борила да старатељство над синовима припадне њој. 

Такође, у медијима се писало и да је отац њеног партнера био против њихове љубави: 

- Писало се да од мог партнера отац не одобрава нашу везу. Међутим, њему је отац преминуо кад је он имао 12 година. То му је донело ту борбеност и све оно што је данас - рекла је за домаће медије певачица.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: