Pevačica je nedavno pokrenula priče da se tajno udala za svog partnera, a sada su na njenom Instagram profilu izašle fotografije na kojima deluje kao da je u drugom stanju. NJeni favoriti su se zbog tih fotografija zapitali da li je ova informacija tačna. 

Tanja nije potvrdila ni demantovala ovu vest. Povod za vest o udaji, Tanjaje dala sama. 

- Moj suprug je zaista divan... Mogu da kažem, niko ne zna za nas da smo više od dve godine zajedno i ovo je ekskluziva - rekla je u jednoj televizijskoj emisiji Tanja. Istog trena, usledile su čestitke, mnogi su njoj i Mukiju poželeli mnogo sreće u zajedničkom životu.

Tada je istakla da njen muž jeste njena desna ruka, a da joj pomaže mnogo oko vaspitanja sinova: 

- Nas dvoje puno radimo na našem odnosu, mnogo radimo i sa decom. Gledamo da ih izvedemo na pravi put - rekla je Savićeva, koja iz prethodnog braka sa biznismenom Dušanom Jovančevićem ima sinove Maksima i Đorđa. Savićeva se dugo borila da starateljstvo nad sinovima pripadne njoj. 

Takođe, u medijima se pisalo i da je otac njenog partnera bio protiv njihove ljubavi: 

- Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donelo tu borbenost i sve ono što je danas - rekla je za domaće medije pevačica.

(Alo)

BONUS VIDEO: