Бејби Лазања се огласио на свом Инстаграму где је написао да 50.000 евра не може да прихвати.

Поручио је да новац неће прихватити, већ жели да га Влада донира онима којима је то потребније.

- Захваљујем хрватској влади на новчаној награди у износу од 50.000 еура. Ипак, те новце ја не могу прихватити. Могао бих навести много разлога зашто, али први, најбитнији и довољни је што постоји пуно других појединаца и организација којима ће ти новци далеко више помоћи.

Фото: Принтскрин Инстаграм/the_baby_lasagna_

 

 

Овим путем молим господина Пленковића да у моје, те име хрватске владе донира 25.000 еура Заводу за педијатријску онкологију и хематологију с дневном болницом "Младен Ћепулић". Надаље, осталих 25.000 еура волио бих донирати Заводу за педијатријску хематологију, онкологију и трансплантацију крвотворних матичних станица КБЦ Загреб. Хвала, написао је Марко Пуришић.

- Искрена честитка Марку Пуришићу уметничког имена Бејби Лазања на фасцинантном успеху на Евровизији где је освојио највећи број гласова публике, укупно је био на другом месту. То је највећи успех самосталне Хрватске од оног наступа групе Рива. Захваљујемо Загребу на прекрасном дочеку и Умагу, биле су то заиста прекрасне слике успеха једног младог човека и ми му заиста желимо пуно, пуно успеха у даљем раду, рекао је Пленковић на 306. седници Владе, преносе хрватски медији.

БОНУС ВИДЕО: