Наиме, Митар Мирић гостовао је прошле године у "Амиџи шоу", а у једном сегменту емисије је играо игрицу и одговарао је на питања у емисији, а онда се жестоко обрукао.

Фото: АТА имагес

 

 

Питање је гласило: ''Колико слова има у азбуци?''

- 32 - одговорио је као из топа.

- 30, 30 слова има - исправио га је Огњен.

- Да, да 30, то сам и рекао - правдао се Мирић.

Афера певача са 30 година млађом девојком

Подсетимо, домаћи медији брујали су 2019. године о наводној вези фолкера Митра Мирића са извесном Драганом Јанићевић, иако је певач дуги низ година у браку са супругом Сузаном.

Драгана Јанићијевић је певачица из Прокупља, а како се писало она и Митар упловили су у везу две године пре него што је све доспело у јавност.

Након што су наслови о афери певача и 30 година млађе Лепе Гаге осванули у медијима, причало се да је Митра супруга Сузана избацила из куће.

 

 

Међутим, он се после свега огласио и навео да није у вези са Драганом, те да је она само хтела да га искористи зарад популарности.

- То она ради да би себи дигла цену. Снимиш јој спот, а она то злоупотреби, па слика, и тако. Идемо даље - изјавио је тада Мирић једном приликом и поручио да није избачен из породичног дома:

- Нема од тога ништа! Шта ће ми жена рећи - ништа! То је део професије. Сваког закачи понешто. Нећу да се правдам, нисмо на суду. Нема ништа од тога и то је то - тада је рекао у емисији "Еxклузив".

БОНУС ВИДЕО: