Светозар и Робин су се упознали тако што ју је он подучавао тенис и одлучили су да се венчају 1997. године.

Манекенка и глумица Робин Гивенс (59) важила је за једну од најлепших жена 80-их година прошлог века. О њеној популарности сведочи и чињеница да је умало украла славу и чувеној Наоми Кембел.

Красила је многобројне насловнице најпознатијих часописа, а модни дизајнери утркивали су се ко ће је пре ангажовати. Дебитовала је и на великом платну и то у популарној серији "The Cosby Show", након чега је уследила и улога у ситкому "Head of the Class", а потом је ређала улоге за улогом.

Међутим, иако су јој предвиђали блиставу каријеру и место на А-листи, скандали који су обележили њен живот заувек су упрљали њено име и упропастили каријеру.

Фото: Профимедиа

 

Љубав са Србином

За Гивенс је веома брзо почео да се везује нимало ласкави надимак "парти девојке", а потом и "ждерачице мушкараца", с обзиром на то да је момке ређала као на траци, а њен буран љубавни живот често је био тема свих таблоида.

Венчање је било уприличено на плажи једног хотела у близини Сан Дијега и њему је присуствовао чак и син Робин Гивенс, који је тада имао две године. Толе и Робин су се растали истог дана после тачно осам сати.

Робин је постала позната по томе што се 1988. удала за Мајка Тајсона, коју је касније чувени боксерски шампион наводно затекао у љубавном заносу са Бредом Питом, па је уследио развод.

Фото: Профимедиа

 

Светозар и Робин су излазили годину дана пре самог венчања, а та веза је тениског инструктора успела да прослави. Након растанка са манекенком, он се повукао из јавности, а о његовом животу се не зна много.

Њихова веза је од самог старта била на климавим ногама. Како је манекенка касније причала, боксер је често био насилан према њој, чак и пре него што су се венчали, док је Тајсон након развода изјавио да је "озбиљно истраумиран тим односом".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robin Givens (@robingivens)

 

Његово богатство процењивало се тада на вртоглавих 50 милиона долара, а са Гивенс није потписао предбрачни уговор. Она је још током брака у једном тренутку купила себи вилу од 4,3 милиона долара у богатом предграђу Бернардсвил у Њу Џерсију и то новцем са његовог рачуна.

Гивенс је након свега у емисији код Барбаре Волтерс изјавила да је живот са Тајсоном било "мучење, чисти пакао, гори од свега што је могла да замисли", а потом наставила да описује његову нестабилну нарав.

 

 

Манекенку и глумицу повезивали су и са Мајклом Џорданом, са којим је имала аферу мало након развода од Тајсона, потом са Едијем Марфијем почетком деведесетих.

На листи су се нашли и глумац Дејмон Вајанс, Хауард Стерн, модел Маркус Шенкенберг, као и глумац Хосеа Чанчез и многи други, преноси Информер.

БОНУС ВИДЕО: