На снимку је видљиво како Пи Диди без мајице и са пешкиром обмотаним око струка јури Кеси низ ходник.

ФОТО: Профимедиа

 

Репер Пи Диди својевремено је био у односу са девојком Кеси, а сада су се појавили шокантни снимци са надзорних камера из хотелу.

Снимак је настао 2016. године, а до истог је дошао ЦНН.

На снимку је видљиво како Пи Диди без мајице и са пешкиром обмотаним око струка јури Кеси низ ходник.

ФОТО: Профимедиа

 

Док је покушавала да уђе у лифт, он ју је ухватио за потиљак и бацио на земљу.

Потом ју је шутнуо док је непомично лежала на поду, пре него што је зграбио две њене торбе са којима је покушала да побегне.

 

 

Диди је стајао изнад ње, шутнуо је поново, а онда је одвукао назад у њихову собу.

После насиља отишли на црвени тепих

Узнемирујући снимак снимљен је у хотелу ИнтерЦонтинентал. Два дана касније, пар се појавио на црвеном тепиху држећи се за руке за премијеру филма "Тхе Перфецт Матцх".

Подсетимо, амерички репер Пи Диди је постигао нагодбу у новембру прошле године са бившом партнерком Кеси, само дан након што је певачица поднела тужбу против њега га за силовање, с*ксуални и физички напад и још много тога, пише Њујорк Тајмс, међутим детаљи нагодбе нису обелодањени.

Она га је такође оптужила за трговину људима у сврху сексуалне експлоатације.

У фокусу Вентурине тужбе је да ју је Комбс присиљавао на сексуалне односе с мушким проституткама које је унајмио, а гледао је и снимао те сусрете. У тужби се наводе кршења закона о трговини људима у сврху сексуалне експлоатације и трговине људима према савезним законима, законима Њујорка и Калифорније.